Services

Heeft u een nieuwe inrichting van uw residentiële, commerciële of zakelijke ruimte nodig, en weet u niet hoe hieraan te beginnen?

Dan kan ik als ervaren binnenhuisarchitecte u hierbij volledig begeleiden naar een 100 procent persoonlijk resultaat. Samen gaan we aan de slag om te zorgen dat het eindresultaat volledig aansluit bij uw persoonlijke wensen en behoeften.

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan
bouwplan

Werkwijze

Kennismaking

Bij ons eerste, vrijblijvend, kennismakingsgesprek bespreken we uw persoonlijke dromen en wensen.

Voorstudie

Wil u hiermee concreet aan de slag, dan zal ik de ruimtes opmeten en een voorontwerp met uitgewerkte 3Ds maken.

Uitvoeringsplan

Als het voorontwerp helemaal naar uw zin is, kan ik het uitwerken tot een volledig uitvoeringsplan, inclusief alle technische details. Hierbij heeft u de keuze om zelf met het plan aan de slag te gaan of om mij de volledige ontzorging op te laten nemen.

Uitvoering

Hier heeft u gekozen dat de volledige ontzorging op mij genomen wordt.

Over mezelf

Ik ben al 28 jaar een enthousiaste en veelzijdige binnenhuisarchitecte. Luisteren naar uw persoonlijke wensen is mijn sterke punt en ik streef ernaar om een interieur te creëren dat 100% bij u past.

Aan een goede communicatie en bereikbaarheid hecht ik veel belang en daarom staat u als klant altijd centraal.

In mijn werk combineer ik altijd het persoonlijke, esthetische, functionele en technische aspect met elkaar. Dit is mogelijk omdat ik naast binnenhuisarchitecte ook bouwkundig tekenaar ben en jarenlange ervaring heb in het volledig opvolgen van projecten.

Vraag een vrijblijvend advies gesprek aan